Algemene Voorwaarden

  1. Home
  2. Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

1. Bestelling

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je van ons een automatische email ook wel de orderbevestiging te noemen. Hierin staat informatie over je bestelling zoals de bestelde producten, uw adresgegevens en eventuele betaalinformatie.


2.Betaling

Als je betaling niet binnen 7 (zeven) dagen bij ons binnen is zullen wij je bestelling annuleren en verwijderen. Je kunt hierna geen rechten ontlenen aan je eerder geplaatste bestelling. Als je de producten toch nog wilt ontvangen dien je een nieuwe bestelling te plaatsen. De betaling kan gedaan worden via Ideal, Paypal, creditcard of vooruitbetaling per bank.


3.Verzending

Je bestelling word direct verzonden na ontvangst van de betaling. Bij niet thuis, wordt je bestelling nog een keer aangeboden. Als je er dan weer niet bent, dan krijg je een  afhaalbericht in de brievenbus. Met dit afhaalbericht kun je de bestelling afhalen bij het daarop aangegeven postagentschap bij jou in de buurt.

Wij leveren van maandag tot zaterdag! Wij leveren niet op postbusadressen.

Als je dus vaak afwezig bent op je thuisadres geef dan het adres op van bijvoorbeeld je werk, familie of een vriend. Dit om het eventueel mislopen van je bestelling te voorkomen.


4.Verzendkosten

De verzendkosten worden berekend op gewicht van het product. Deze vergoeding wordt automatisch bij je artikelbedrag(en) opgeteld. Mocht je meerdere artikelen besteld hebben en is je levering niet compleet dan brengen wij uiteraard de tweede maal verzenden niet in rekening.


5.Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk te stellen voor zoekgeraakte bestellingen bij of door de vervoerder. Indien de vervoerder besluit een pakket/levering af te geven op een ander adres dan opgegeven bij afwezigheid of bij geen gehoor (bijvoorbeeld buren), valt dit tevens onder de verantwoording van de vervoerder dan wel klant. Tevens zijn wij niet aansprakelijk te stellen voor het foutief opgeven van je adres of aflevergegevens.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Door het plaatsen van een bestelling geef je te kennen dat je met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Voor de gevolgen van tik of zetfouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.


 

6.Vragen of info

Mocht u vragen hebben over bepaalde artikelen, een betaling of verzending dan kunt u die stellen aan onze klantenservice. Gebruik hiervoor ons contactformulier.


7.Retourneren

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Ben je niet tevreden met het product dan kun je deze retourneren.

Binnen 30 dagen na ontvangst van jouw retour zullen wij dan het aankoopbedrag terug storten op je rekening. Toch is het ons streven om dit binnen een week of vaak zelfs enkele dagen al teruggestort te hebben. Het kan een enkele keer voorkomen dat het langer duurt dan een week.

Mocht je iets willen retourneren dan dien je dit binnen 14 dagen te doen. Kosten van retourneren (bijvoorbeeld TNT Post) zijn voor rekening van de klant. Alle retouren zullen zorgvuldig door ons gecontroleerd worden.

Onderstaande producten worden niet retour genomen:

– Beschadigde producten

– Gedragen producten

– Producten met vlekken

– Gewassen producten

– Producten waarbij duidelijk vermeld staat dat wij deze niet retour nemen

– Producten die wij speciaal voor de klant hebben besteld


8.Kortingen

Kortingscodes of kortingsbonnen zijn niet inwisselbaar voor geld en zijn geldig zoals vermeld bij de promotie.
Er mag slechts één kortingcode gebruikt worden per bestelling. Procentuele kortingen mogen niet gecombineerd worden met eventuele tegoedbonnen en andersom.  Tegoedbonnen blijven onbeperkt geldig.

 

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden van de site

Het gebruik van deze site is onderworpen aan de hierna opgenomen algemene voorwaarden. Je wordt geacht hiervan kennis te nemen. Deze site  (hyperlinks inbegrepen) kan steeds zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd, aangevuld of verwijderd worden.

Intellectuele eigendomsrechten

Je hebt het recht om de informatie op deze website te raadplegen, voor persoonlijk gebruik te downloaden en te reproduceren, mits je de bron vermeldt, overeenkomstig de bepalingen van de wetten op het auteursrecht en andere rechten. Voor de reproductie of het gebruik van multimedia-informatie (geluid, beeld, software, e.d.) is altijd voorafgaande schriftelijke toestemming vereist. Over de reproductie van de informatie kunt u contact opnemen met de beheerder van de site via info@brasadowear.com.