Verzenden en leveren

  1. Home
  2. Verzenden en leveren

Verzenden en leveren

De verzendkosten zijn € 3,99 per bestelling. Je bestelling wordt via Post.nl bezorgd op het opgegeven adres.

Bij een bestelling van € 100,– of meer zijn de verzendkosten GRATIS.  

Het is ook mogelijk om je bestelling bij ons op kantoor op te halen in Den Haag. Wij sturen je dan een e-mail om het afhaalmoment met je af te stemmen. Uiteraard zijn de verzendkosten dan gratis.

De verzendkosten voor een levering naar België bedragen altijd € 8,95.

Bestel je vanuit een ander land, stuur ons dan een mailtje: info@brasadowear.com

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling geleverd wordt?

Je bestelling wordt binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. In alle gevallen ontvang je een e-mail zodra wij je bestelling verwerkt hebben. Je weet dan precies wanneer je jouw nieuwe outfit in huis hebt of kunt afhalen.

Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres laten afleveren?

Ja, dit is mogelijk. Als je ervoor kiest om je bestelling op een ander adres te laten bezorgen, vul dan het juiste afleveradres in tijdens het invoeren van je bestelling. Als de betaling bij ons binnen is, wordt je bestelling op het desbetreffende adres afgeleverd.  

Kan het pakket ook buiten Nederland verzonden worden?

Ja, dit is mogelijk. Wij verzenden ook bestellingen naar België. Bestel je vanuit een ander land, stuur ons dan even een mailtje:info@brasadowear.com

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Als de bestelling niet door de brievenbus kan, versturen we een pakketje via PostNL. Ben je niet thuis als het pakketje bezorgd wordt? Dan probeert de bezorger het standaard af te leveren bij je directe buren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een bericht voor je achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code’: met deze code kun je dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar je je pakketje bij de tweede keer wilt laten bezorgen. Als je er dan weer niet bent, dan krijg je een afhaalbericht in de brievenbus. Met dit afhaalbericht kun je de bestelling afhalen bij het daarop aangegeven postagentschap van PostNL bij jou in de buurt. Als je dus vaak afwezig bent op je thuisadres geef dan het adres op van bijvoorbeeld je werk, familie of een vriendin. Dit om het eventueel mislopen van je bestelling te voorkomen.