Betalen

Wij werken o.a. samen met Sisow om de veiligheid van je betaling te waarborgen. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van je betaling wordt verwerkt via een beveiligde verbinding.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden, namelijk via:

 • iDEAL
 • Overboeking
 • PayPal
 • MisterCash  (België)
 • SofortBanking/DIRECTebanking

Hoe werkt betalen met iDEAL?

Met Sisow iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Het werkt als volgt.

 • Je bestelt een product
 • Kies iDEAL als betaalmethode
 • Selecteer de bank waar je je bankzaken al online regelt
 • Je komt direct in het bekende internetbankierprogramma van je bank
 • De relevante gegevens van je aankoop zijn al ingevuld
 • Op de voor jou bekende manier keur je de betaling goed
 • Je ontvangt een bevestiging van je bank
 • Je keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Aan betalingen met iDEAL zijn geen extra kosten verbonden.

Hoe werkt betalen via een Overboeking?

Wanneer je kiest voor “overboeking” dan dien je zelf via je bank een opdracht tot betaling te geven. De verwerking hiervan is uitbesteed aan Sisow B.V. Je ontvangt een e-mail met daarin informatie hoe je de betaling kunt voltooien. Vermeld altijd het ordernummer. Wij wachten met het in behandeling nemen van je bestelling tot je betaling op onze bankrekening is bijgeschreven. Dit geldt ook voor artikelen waar een langere levertijd op zit, deze worden pas besteld als wij je betaling hebben ontvangen. Dit is de minst populaire en snelle methode omdat hier soms een verwerkingstijd van 1 dag tussen zit. In principe kan iedereen met online bankieren het beste voor iDEAL kiezen. Aan betalingen via een bankoverschrijving zijn geen extra kosten verbonden.

Hoe werkt betalen met PayPal?

Met een PayPal account kun je direct betalen zonder dat je persoonlijke informatie over het Internet hoeft te sturen. PayPal is dus een hele makkelijke en veilige betaalmethode! Het is ook mogelijk om via je PayPal account met je creditcard te betalen. Zo werkt het:

 • Kies bij betaalwijze voor ‘PayPal’.
 • Je wordt doorgeleid naar de betaalsite van PayPal. Hier kun je je e-mailadres en wachtwoord invullen, en inloggen. Betaal via je PayPal account het bedrag aan info@brasadowear.com
 • Het bedrag wordt direct van het saldo op je PayPal-rekening afgeschreven.

Aan betalingen via PayPal zijn extra kosten verbonden.

Hoe werkt betalen met Sisow MisterCash?

Speciaal voor onze Belgische klanten hebben wij Sisow MisterCash op de website. Met deze betaalmethode betaal je je bestelling simpelweg met je Bancontact kaart en pincode. Hier zijn extra kosten aan verbonden.

Hoe werkt betalen met Sofort Banking?

Voor onze klanten met een Sofort Banking account bieden wij tevens via Sisow de mogelijkheid om je bestelling te betalen. Hier zijn extra kosten aan verbonden.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, de vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn € 3,99 per bestelling. Je bestelling wordt via Post.nl bezorgd op het opgegeven adres.
Bij een bestelling van € 100,– of meer zijn de verzendkosten gratis.
Het is ook mogelijk om je bestelling bij ons op kantoor op te halen in Den Haag. Wij sturen je dan een e-mail om het afhaalmoment met je af te stemmen. Uiteraard zijn de verzendkosten gratis.
De verzendkosten voor een levering naar België bedragen altijd € 8,95.
Bestel je vanuit een ander land, neem dan contact met ons op.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling geleverd wordt?

Je bestelling wordt binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. In alle gevallen ontvang je een e-mail zodra wij je bestelling verwerkt hebben. Je weet dan precies wanneer je jouw nieuwe outfit in huis hebt of kunt afhalen.

Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres laten afleveren?

Ja, dit is mogelijk. Als je ervoor kiest om je bestelling op een ander adres te laten bezorgen, vul dan het juiste afleveradres in tijdens het invoeren van je bestelling. Als de betaling bij ons binnen is, wordt je bestelling op het desbetreffende adres afgeleverd.

Kan het pakket ook buiten Nederland verzonden worden?

Ja, dit is mogelijk. Wij verzenden ook bestellingen naar België. Bestel je vanuit een ander land, stuur ons dan even een mailtje: info@brasadowear.com

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Als de bestelling niet door de brievenbus kan, versturen we een pakketje via PostNL. Ben je niet thuis als het pakketje bezorgd wordt? Dan probeert de bezorger het standaard af te leveren bij je directe buren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een bericht voor je achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code’: met deze code kun je dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar je je pakketje bij de tweede keer wilt laten bezorgen. Als je er dan weer niet bent, dan krijg je een afhaalbericht in de brievenbus. Met dit afhaalbericht kun je de bestelling afhalen bij het daarop aangegeven postagentschap bij jou in de buurt. Als je dus vaak afwezig bent op je thuisadres geef dan het adres op van bijvoorbeeld je werk, familie of een vriend. Dit om het eventueel mislopen van je bestelling te voorkomen.